Over ons

Student Alliance Wageningen streeft ernaar zoveel mogelijk studenten te vertegenwoordigen in Wageningen. Studentenorganisaties die bij het verband zijn aangesloten, bepalen samen de koers van de organisatie. Het dagelijks bestuur waarborgt het overzicht en de continuïteit.

Visie

Student Alliance Wageningen behartigt de belangen van alle studenten in Wageningen. Zij streeft naar een optimale ontwikkeling voor studenten in het onderwijs en extra-curriculaire activiteiten.

Missie

In het academisch jaar 2017-2018 ligt de focus van de Student Alliance Wageningen op de capaciteitsproblemen van Wageningen University. Wij houden ons bezig met alle aspecten die hier invloed op uitoefenen of hierdoor worden beïnvloed. Huisvesting, onderwijs, internationalisatie, openbaar vervoer en extra-curriculaire activiteiten. Wij zullen ervoor strijden dat de Wageningse studenten de best mogelijke studententijd kunnen hebben.

Voor het jaar 2017-2018 heeft de Student Alliance Wageningen de volgende speerpunten vastgesteld:

  1. Zorgen voor volledige en toegankelijke informatie voor studenten. Zowel op het gebied van onderwijs (transparantie van de universiteit) als huisvesting en OV (informatie voorziening vanuit de gemeente).
  2. Het verbeteren van de huisvesting (kwantiteit en kwaliteit), OV en het onderwijs volgens de belangen van de studenten.
  3. Het betrekken van de studenten in de besluitvorming rondom de groei en capaciteitsproblemen van de universiteit.
  4. Bijdragen aan een goede besluitvorming over de oplossing voor huisvestings-, onderwijs-, OV-, internationaliserings- en capaciteitsproblemen. Het verstrekken van informatie en argumenten die gebruikt kunnen worden in het proces.

Verbonden met de LSVb

Sinds 27 augustus 2017 zijn we aspirant lid bij de LSVb (de Landelijke Studenten Vakbond). Wil je meer weten over deze organisatie of hun diensten? Ga naar https://lsvb.nl/

Het dagelijks bestuur

Giulia Homs

Voorzitter

Rick Vleghert

Secretaris

Student Alliance Wageningen

Email:

Adres:
Burgtstraat 1 (volg de bordjes de trap op)