Engelse versie van het Kieskompas

 

 

 

 

 

We hebben samen met Connect Wageningen, de studentenraadspartij S&I, IxESN, ISOW, studentenvereniging Ceres, de verenigingen voor studenten uit Thailand, Indonesië en Afrikaanse landen, en de PhD-programmacoördinator van onderzoeksschool PE&RC (Production Ecology & Resource Conservation) de gemeente gevraagd het Kieskompas in het Engels te vertalen. Zij hebben ingestemd en binnenkort is deze versie samen met de Nederlandstalige versie beschikbaar. Dit is een grote stap in het vertalen van de gemeentelijke documenten. Zeker als je beseft dat een groot aantal niet-Nederlandssprekende inwoners van Wageningen  wel gewoon mogen stemmen. Bovendien zijn we hiermee de eerste gemeente met een Engelstalig Kieskompas! Zie ook het artikel in the Resource (https://resource.wur.nl/…/…/Kieskompas-ook-in-het-Engels.htm) en vergeet niet te stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 Maart 2018!